Tommy Hilfiger een geweldig fashion merk!

datum: 06-08-2013 - Auteur: Lisette Wielerts

Tommy Hilfiger winkels, je hebt ze in elke grote stad in Nederland. Tommy Hilfiger is ook niet zo maar een merk, een heel leuk fashion merk voor jong en oud. Betaalbaar en kwaliteit ten top! Het is een merk die daarom ook erg populair is!

Tommy Hilfiger, 2e kind van negen kinderen in totaal. Geboren in Elmira (New York) in 1951. Hilfiger was al bezig met het bestuderen van muziek en stijlen toen hij jong was. Tommy Hilfiger's begon zijn eerste eigen fashion winkel in 1969 toen hij naar de "high school" ging. Hij had toen maar $150, zijn doel was om fashion van New York en Londen te brengen naar "upstate New York". Niet veel later ontwerpte hij zelf al voor andere kleding winkels. Zijn eigen winkel ging redelijk snel failliet, hij ging daarop volgend naar New York om daar verder te gaan als modeontwerper. Op 26 jarige leeftijd was hij al eigenaar van 7 andere winkels die verspreid waren in New York. 

Hilfiger werd in de jaren 70 steeds populairder, het bedrijf waar hij toen voor werkte boekte in 1999 een omzet van maar liefst een half miljard. Het bedrijf was toen het hoogst genoteerde kledingbedrijf op de beurs. In 1984 bracht Tommy Hilfiger zijn eerste mannencollectie uit. Samen met Ralph Lauren, Perry Ellis en Calvin Klein spendeerde zij ongeveer 3 miljoen dollar aan hun promotie camapgne, met succes, want aan het eind van de tachtige jaren had Hilfiger al een omzet van meer dan $25 miljoen per jaar.

Tegenwoordig is Tommy Hilfiger een zeer gewaadeerd kledingmerk, niet te duur, niet te goedkop. Kwaliteit en stijl staan voorop, je weet wat je koopt en je krijgt waar voor je geld. Tommy Hilfiger hanteerd een bepaalde stijl, lekker casual met winterse en zomerse tinten en facetten. Tommy Hilfiger zien we vaak terug bij doelgroepen vanaf de 20 jaar, ook bij de "ouderen" is Tommy Hilfiger een populair merk. Uiteraard hebben ze ook super leuke trenchcoat jassen, voor zowel mannen als vrouwen.

Ben je nog op zoek naar een leuke Tommy Hilfiger trenchcoat, we hebben hier de leukste trenchcoats jassen voor heren en dames van Tommy Hilfiger. Of ben je toch op zoek naar een ander merk? Bekijk dan hier onze andere merken op het gebied van trenchcoats.

Geplaatst in categorieën: Tommyhilfiger.nl, Tommy Hilfiger Trenchcoat

Reageer op dit bericht