Nelly.com, winkelen tot dat je erbij neervalt!

datum: 28-07-2013 - Auteur: Lisette Wielerts

Nelly.com, tegenwoordig een grote partij op het internet. Je kent de online fashion keten vast wel, wellicht heb je er weleens iets gekocht of doe je dat wekelijks!? Trenchcoat-Online.nl wil de samenwerking met Nelly.com benadrukken met zeer postitief, waarom? Dat gaan we jullie nu vertellen.

Nelly.com is een wereldleider op het gebied van online fashion. De fashion artikelen die Nelly.com maakt is gericht op mode- en schoonheidsbewuste vrouwen en mannen tussen de 18 en 35 jaar. Elke dag heeft Nelly.com weer nieuwe inspiratie. Met ruim 850 fashion merken op het gebied van kleding, schoenen, onderkeding, badmode, cosmetica, accessoires en sportmode. Nelly.com zit nooit stil en slaapt eigenlijk nooit, iedere dag komen er weer honderden nieuwe artikelen bij! De nieuwste collecties vindt je dus op Nelly.com. Ook geweldige en mooie trenchcoat jassen zijn bij Nelly.com te koop. Leuk en scherpe prijzen voor je favoriete trenchcoat jassen.

De visie van Nelly.com"'s Werelds nummer 1 bestemming op internet te worden voor mode met een breed aanbod aan de nieuwste modetrends en must-haves voor een jong, uitgaand publiek."

Kernmerken waar Nelly.com mee geassocieerd mee wil worden:

Trendy
Nelly.com biedt een commerciële kijk op de laatste trends van een grote verscheidenheid aan merken. De doelgroep zal alles wat haar op dit moment op modegebied fascineert en alle actuele must-haves op Nelly.com kunnen vinden.

Jong
Nelly.com spreekt een jonge publiek aan dat wel van een feestje houdt, dat avontuurlijk is en vol met energie zit. Hun lifestyle wordt gekenmerkt door openheid en nieuwsgierigheid naar nieuwe zaken.

Uitgaand
Flirty, glamoureuze uitgaanskleding staat aan de basis van het merk Nelly. Hier vind je ook casual artikelen met dat beetje extra dat ze van de rest onderscheidt en ze gewild maakt. De Nelly klant houdt van mooie kleding en is niet bang voor veel aandacht. Elke dag is een feest.

Nelly.com is begonnen in 2003 in Zweden, 10 jaar later zitten ze in heel Europa.

  • Zweden (sinds het begin in 2003)
  • Noorwegen (sinds 2008)
  • Denemarken (sinds 2008)
  • Finland (sinds 2008)
  • Duitsland (sinds 2010)
  • Oostenrijk (sinds 2011)
  • Nederland (sinds 2011)
  • De hele EU (sinds 2011)
  • Engeland (sinds 2012)
Geplaatst in categorieën: Nelly.com

Reageer op dit bericht