Burberry Trenchcoat

datum: 17-09-2014 - Auteur: Suraya Kishna


Burberry is een, uit het Verenigd Koninkrijk afkomstig, modehuis in kleding en accessoires. Daarnaast heeft Burberry een eigen kledinglijn en franchisewinkels rond de wereld, onder andere in Rusland, de Verenigde Staten en China. Creatief directeur is momenteel Christopher Bailey, onder wie het bedrijf een beursgang maakte en sindsdien grote winsten boekt. Zowel koningin Elizabeth als prins Charles hebben het bedrijf hun Koninklijke Machtiging gegeven.

Een designer stuk zoals de trenchcoat van burberry is onmisbaar in elke closet. overslagmodel, beige van buiten, de bekende ruit van binnen en aangesnoerd met de tailleriem. Deze stijlvolle unisex jas is al meer dan een eeuw het basisstuk in de collectie en vooral op de catwalkshows van de eerste lijn 'Prorsum' zie je imponerende varianten op Designer Vintage. Prorsum vind je trouwens terug in de vlag van het logo van Burberry, de ridder te paard, en betekent ’Voorwaarts’ in het Latijn.

Ben je nog op zoek naar een leuke Burberry, we hebben hier de leukste trenchcoats jassen voor heren en dames van Burberry. Of ben je toch op zoek naar een ander merk? Bekijk dan hier onze andere merken op het gebied van trenchcoats.  

Reageer op dit bericht